Gå direkt till innehåll
Gå på anhörigträff hemifrån!

Nyhet -

Gå på anhörigträff hemifrån!

Inbjudan till anhörigträff för dig som är nära anhörig till ett barn eller ungdom med flerfunktionsnedsättning och som bor i Västerbotten.

Genom Nationellt kompetenscentrum anhöriga och FUB Västerbotten är du som förälder, syskon eller mor- och farförälder varmt välkommen att delta i anhörigträffar över Internet.

En anhörigträff över Internet ger dig möjlighet att träffa andra i en liknande situation oavsett geografiskt avstånd. Tillsammans samtalar vi kring olika teman och delar med oss av erfarenheter och tankar. Det goda samtalet står i centrum och Nka bidrar med aktuell forskning och utveckling. Det är kostnadsfritt att delta!

Flerfunktionsnedsättning innebär en kombination av flera svåra funktionsnedsättningar som rörelsehinder, utvecklingsstörning, syn- eller hörselnedsättning, kommunikationssvårigheter samt medicinska problem.

Datum och tider

Varmt välkommen att delta i våra kostnadsfria anhörigträffar! Träffarna leds av Nka:s möjliggörare Carin Wallman och Marianne Hermansson.

  • 28 januari mellan 18:00 - 20:00

  • 18 februari mellan 18:00 - 20:00

Anmälan

Anmäl dig senast 26 januari
Carin Wallman, e-post,  telefon: 0480 41 80 15
Marianne Hermansson, e-post, telefon: 0480- 41 80 38Ämnen

Taggar


Tillsammans med anhöriga, professionella och beslutsfattare vill vi göra skillnad för anhöriga och deras närstående. Vårt mål är att bidra till en förbättrad och effektivare vård och omsorg för alla.

Presskontakt

Paul Svensson

Paul Svensson

Presskontakt Koordinator 0704 551195