Nka söker projektledare inom området Barn som anhöriga

Nyhet -

Nka söker projektledare inom området Barn som anhöriga

Vi erbjuder

Nationellt kompetenscentrum anhöriga (Nka) är en kreativ mötesplats för beslutsfattare, personal, anhöriga, brukare och forskare. Då anhörigområdet är ett relativt nytt kunskapsområde och NKA är en ung verksamhet erbjuder vi dig många möjligheter att bidra med din kreativitet och nyskapande i utvecklingen av stöd till barn som anhöriga, Nka:s verksamhet och din egen kompetensutveckling. Du kommer att ge stöd till kommuner, landsting och enskilda utförare för utveckling och implementering av stöd till barn som anhöriga. Vi fungerar som en länk mellan forskning och praktik och hos oss finns möjlighet till deltagande i forskning, utveckling och publicering vid Linnéuniversitet och andra former av kompetensutveckling.

Vi söker

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom socialt arbete, pedagogik, vårdvetenskap, hälsovetenskap eller motsvarande och har erfarenhet att arbeta med barn och ungdomsfrågor. Du ska ha god kommunikationsförmåga och kunna utrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Du ska kunna samverka och stödja utvecklingsarbete på lokal, regional och nationell nivå och arrangera och koordinera nätverksmöte För att du ska lyckas i ditt arbete är samarbete, flexibilitet, ansvarstagande och att se möjligheter viktiga egenskaper.


Vår arbetsplats

NKA arbetar nationellt med anhörigfrågor på uppdrag av Socialstyrelsen och fungerar som ett nationellt expertstöd till kommuner, landsting och enskilda utförare. NKA:s verksamhetsområde omfattar alla anhöriga oberoende av den närstående personens ålder, sjukdom, diagnos eller funktionsnedsättning och arbetet sker på nationell nivå vilket innebär en del resor. Arbetet förutsätter att du har körkort. Nka är lokaliserat inom utvecklingsenheten för lärande och förnyelse vid Landstingsdirektörens stab, Region Kalmar län.

Om tjänsten

Anställningsform:
Allmän visstid

Sysselsättningsgrad: Heltid

Tillträde: Efter överenskommelse

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansökan ska vara inkommen senast: 2019-05-05

Ärendenummer: Ldirst:2019:7

Upplysningar: Ingela Furenbäck Forskare 0480-446978
Lennart Magnusson Verksamhetschef 0480-418021


Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Ansökan görs via Region Kalmar läns webbsida:

https://www.regionkalmar.se/jobba-hos-oss/sok-lediga-jobb/projektledare/

Relaterade länkar

Ämnen


Tillsammans med anhöriga, professionella och beslutsfattare vill vi göra skillnad för anhöriga och deras närstående. Vårt mål är att bidra till en förbättrad och effektivare vård och omsorg för alla.

Presskontakt

Lennart Magnusson

Lennart Magnusson

Verksamhetschef 0480-418021