Gå direkt till innehåll
Foto: Funkisbyrån
Foto: Funkisbyrån

Nyhet -

Nu kan du anmäla dig till konferensen Livets möjligheter

Den 23-24 april arrangeras konferensen Livets möjligheter på Clarion Hotel, Ringvägen 98 i Stockholm. Konferensen kommer att belysa olika problemställningar, öka kunskapen och förståelsen för personer med flerfunktionsnedsättning. Här ges möjlighet att inspireras och lära av varandra, främja utbyte av erfarenheter och se de möjligheter som finns för personer med flerfunktionsnedsättning och anhöriga att leva ett gott liv. Läs mer om konferensen i det preliminära programmet.

Konferensen är ett samarbete mellan Nka, Nationellt kompetenscentrum anhöriga och Riksförbundet FUB, För barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning, RBU, Riksförbundet för Rörelsehindrade barn & ungdomar, Synskadades riksförbund SRF, Bräcke diakoni, Ågrenska, Föreningen JAG, Anhörigas Riksförbund samt SNPF, arbetsgruppen för flerfunktionsnedsättning inom svensk neuropediatrisk förening.

Anmäl ditt deltagande senast den 2018-03-20. Early bird 2018-02-11. Du får bekräftelse på din anmälan via epost.

Klicka här för att ta dig till anmälan

Klicka här för att ta dig till konferenssidan

Ämnen

Taggar


Tillsammans med anhöriga, professionella och beslutsfattare vill vi göra skillnad för anhöriga och deras närstående. Vårt mål är att bidra till en förbättrad och effektivare vård och omsorg för alla.

Presskontakt

Paul Svensson

Paul Svensson

Presskontakt Koordinator 0704 551195

Relaterat material

Relaterade nyheter

Relaterade event